Verslag en foto’s van de Sportdag

Met bijna 50 jongeren totaal kwamen we op deze zonnige dag samen om er een sportieve middag van te maken. Dit was zeker gelukt: Met een goed verloop leken alle gezichten na afloop voldaan en uitgeput. De competitieve spanning tussen de acht teams was hoog, en resulteerde uiteindelijk in twee teams die met 12 punten uit 4 wedstrijden (!) een fantastische prestatie hebben neergezet.

Om toch een definitieve winnaar aan te wijzen namen deze twee teams—onder leiding van captains Steven Taylor en Raghed Abouna—het tegen elkaar op in een beslissende finale. Team Taylor bleek de sterkste. Het verlies van de andere finalist werd echter gecompenseerd door een welverdiende beker die de captain van het team kreeg overhandigd voor zijn prestatie als topscorer van het toernooi.

Verder kreeg elk team de mogelijkheid om zijn top 3 voetballers van het toernooi te kiezen. Gegeven de aanwezigheid van vele goede voetballers was deze keuze lastig, maar werd Andy niettemin als beste voetballer van het toernooi benoemd. Daarnaast kregen onze twee scheidsrechters, Yousif Matti en Rami Asfar, een beker voor hun waardevolle bijdrage in de arbitrage. Tot slot zijn we onze fotograaf Fadi Alwakiel erg dankbaar voor de prachtige foto’s.

Iedereen bedankt voor jullie sportieve bijdrage, en tot de volgende keer!

LET OP: Dit is een selectie van foto’s. Wil je meer foto’s? Stuur dan je e-mailadres naar Dan Asfar (FB/danasfar92@gmail.com). Mogelijk gebruiken we deze e-mailadressen in de toekomst om geïnteresseerden op de hoogte te houden van toernooien.

De sportcommissie

عن ادارة الموقع