الرئيسية - مشاركات و مقالات - مشاركات و مقالات دينية - Jongeren groep van de parochie – 30 november 2016

Jongeren groep van de parochie – 30 november 2016

Op woensdagavond 30 november is de jongerengroep uit Hengelo met vader Firas Ghazi uit eten geweest. Dit was onder andere ter gelegenheid van het één-jarig bestaan van de groep. Voor de groep is nog geen officiële naam bedacht, maar die zit er zeker weten nog aan te komen! Iedere kerkdienst komt deze groep bijeen en houden zij zich bezig met geloof-gerelateerde onderwerpen. Je kunt hierbij denken aan onder andere het lezen uit de bijbel, praten over verschillende onderwerpen, af en toe een quiz etc.
Eén keer gedurende 2 à 3 maanden plannen zij een afspraak in met vader Firas  waarbij zij dan op een avond met hem in gesprek gaan. Hiervoor hebben zij dan over bepaalde onderwerpen gediscussieerd en worden onduidelijkheden genoteerd waar dan tijdens die bijeenkomst over gepraat wordt.
Om vader Firas beter te leren kennen buiten de bijeenkomsten om leek het de groep een leuk idee om samen met hem uit eten te gaan. Op woensdagavond zijn ze daarom bijeengekomen bij tapasrestaurant Solera in Almelo voor een gezellige avond met zijn allen.
Het was een geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar!

 

uuuuu yyyyy

 

عن ادارة الموقع