:Brief van paus Franciscus aan christenen die Halloween vieren

:Brief van paus Franciscus aan christenen die Halloween vieren

Voor alle christenen die Halloween vieren zegt paus Franciscus: “Een droevige gebeurtenis maken we vandaag mee, te weten dat christenen de dag van Satan (Halloween) vieren”
Wat is er met ons geloof gebeurd? We sterven spiritueel!
Halloween is de dag van de god van de dood (Samahin) in het volk van de Kelten, waar de zielen van de doden over de aarde zwerven. Deze zielen moeten bevredigd worden om geen kwaad te scheppen. Om dit te illustreren bezochten mensen de huizen zoals de doden zielen dat deden, waarbij geld werd verzameld om de zielen te bevredigen. Op dezelfde nacht werden ook mensenoffers geofferd en pompoenen versierd als hoofden om de schedels en resten van heilige christenen te beledigen.
Hoe kunnen de christenen de dag van Satan vieren? Terwijl Jezus Christus op de aarde is gekomen om ons te bevrijden van Satan!
Onwetend zijn we in het geloof, want de wereld heeft ons gewoonten en tradities aangeleerd om God te vernederen. Zijn we er van bewust dat we bij het dopen de Satan en zijn daden verworpen hebben? Zijn we er van bewust dat wij de gezegen kinderen zijn van God die naar de eeuwigheid verlangen?
Gods woord werd geopenbaard in het boek openbaring en bewees dat wij vermoeid zijn door het verering van de Satan, door zijn zegel te bestempelen op onze voorhoofden. In plaats van de ontrouw naar God, laten we onze kinderen de levensloop naar de heiligheid, hemel en genade leren. Laat de kinderen zich niet bekleden als Satan, zodat deze traditie niet ervaren wordt als een normale gewoonte.
Halloween vieren wijst op het vereren van Satan tegen Godswil en Godsroeping om te leven in genade, verlossing en eeuwigheid. Met deze woorden wil ik aanduiden dat wie onder ons de christenen Halloween viert, zijn christelijkheid ontkent en verklaart dat Satan de koning is van het leven.
In de hoop dat deze boodschap alle ware gelovige christenen bereikt, om te beseffen dat de oorsprong van Halloween een satanische daad is in alle opzichten. Laten we dichterbij Jezus Christus komen en meer groeien in het geloof om Satan uit onze gemeenschap en hart te verdrijven. Samen zijn we sterk, laten we hand in hand opstaan tegen zulke onverantwoordelijke tradities.

عن ادارة الموقع

ادارة الموقع

شاهد أيضاً

Bowling – De weg naar de kerk

Op 5 november 2022 hebben wij een dagje bowling georganiseerd. We waren met 29 personen …