Jongerenuitje ‘Zandverhalen’ 2022-06-05

Op de Eerste Pinksterdag, zondag 5 juni 2022, hebben wij een uitje georganiseerd voor de jongeren. Als eerst hebben we ons verzameld bij het museum waarin zandbeelden staan van historische verhalen die te maken hebben met godsdiensten. Dit was een speciale plek omdat er meerdere verhalen van de geschiedenis van het Christendom staan als zandbeelden. Na de rondleiding hebben wij iets warms gedronken met gebak. Vervolgens heeft diaken Iden op zijn enthousiaste manier een lezing gegeven over ‘Het plezier van het verdiepen in het geloof’. Dit is zeer goed ontvangen door de deelnemers met veel interesse. Tenslotte zijn wij wezen uiteten bij een leuke restaurant waar we lekker hebben gegeten en er gezamenlijk een gezellige avond van hebben gemaakt.

Wij danken God voor deze gezegende dag en hopen de jongeren graag weer te ontmoeten op de volgende bijeenkomsten.

Hartelijke groet,

Stichting Shlama

عن ادارة الموقع

ادارة الموقع

شاهد أيضاً

Bowling – De weg naar de kerk

Op 5 november 2022 hebben wij een dagje bowling georganiseerd. We waren met 29 personen …