Vijfde jongerenactiviteit – Hengelo

De laatste jongerenbijeenkomst van het jaar ging over het kiezen van een partner, die je ouders niet accepteren. Via een vragenspel hebben we de meningen verzameld van de aanwezige jongeren. Deze werden in twee groepen gesplitst namelijk, getrouwden en ongetrouwde.

Dezelfde meningsvragen hebben we van tevoren gebruikt in verschillende polls op Twitter, om de mening van Nederlandse Twitteraars te vragen. Tijdens het volgende spel moesten de aanwezige jongeren raden wat de uitkomsten waren van de polls op Twitter.

Daarna hield Abouna Firas Ghazi zijn lezing over dit onderwerp. Het was interessant en leerzaam om onder andere te weten hoe er gedacht wordt over trouwen met een persoon die 10 jaar ouder/jonger is of trouwen met iemand die geen (studie)diploma heeft. Na de lezing hebben we de resultaten van de meningsvragen van de getrouwden en ongetrouwde bekeken. Deze hebben we gebruikt om verdere vragen te stellen en advies te ontvangen van de pastoor.

Jongerencommissie – Hengelo

20-11-2022

عن ادارة الموقع

ادارة الموقع

شاهد أيضاً

رسالة الاب فراس الى المؤمنين الكرام

المؤمنون والمؤمنات الكرام ابناء رعية مار توما الرسول الكلدانية، سلام المسيح معكم جميعاـ كل أمرء …