Eerste Jongerenbijeenkomst – Hengelo

Na alle omstandigheden van de afgelopen jaren is de eerste jongerenbijeenkomst van 2022 eindelijk een feit. Jongeren vanuit verschillende hoeken van Nederland hebben zich aangemeld. Het onderwerp van de eerste bijeenkomst is: wat betekent een jongerencomité? Zo is de dag begonnen met een kennismakingsspel en hebben de jongeren actief deelgenomen. Daarna hebben we een vragenpoll gehouden om te achterhalen hoe de aanwezigen over de jongerencomité denken. Zo is een van de vragen: wat vind je het leukste aan de bijeenkomsten? Kort daarna heeft pastoor Firas Ghazi zijn lezing gehouden over hetzelfde onderwerp. De jongeren hebben de kans gekregen om vragen te stellen over de lezing. Tijdens zo’n dag hoort ook het gezamenlijk eten. Dit is mogelijk gemaakt door de vrijwilligers die ons heel goed hebben gesteund. Na het eten hebben de aanwezigen nog de kans gekregen om een laatste vragenronde te doen met de Abona Firas. Ten slotte hebben we dag afgesloten met het uitdelen van feedback formulieren. De jongeren hebben de kans gekregen om zich hierin te uitten over vandaag, maar ook over hun verwachtingen en wensen voor de komende keren.

We blikken terug op een geslaagde dag. Wij zijn blij alle jongeren te zien en hopen de aanwezigen vaker te ontmoeten de komende tijd!

Jongeren commissie – Hengelo

6 – 3 – 2022

عن ادارة الموقع

ادارة الموقع

شاهد أيضاً

Bowling – De weg naar de kerk

Op 5 november 2022 hebben wij een dagje bowling georganiseerd. We waren met 29 personen …