Tweede jongerenactiviteit – Hengelo

Op deze zonnige zondag (22 mei) hebben we de jongeren getrakteerd op een sportieve dag. De deelnemers waren ingedeeld in verschillende teams en het programma stond boordevol activiteiten. De competitie was voelbaar, want voor elke activiteit kunnen de teams punten scoren. Naast dit alles was er ook zeker ruimte voor plezier. Het gelach was ver buiten de zaal hoorbaar. De winnaars van de dag werden getrakteerd op een cadeau. Maar ook alle andere deelnemers zijn niet met lege handen vertrokken richting de kerkzaal waar we gezamenlijk hebben gegeten en de dag hebben afgesloten.

Bedankt voor jullie aanwezigheid en enthousiasme tijdens de hele dag! Ook willen we alle vrijwilligers bedanken die deze dag tot een succes hebben gemaakt.

Jongerencommissie – Hengelo

22 – 5 – 2022

عن ادارة الموقع

ادارة الموقع

شاهد أيضاً

Is het Geloof essentieel? Jongeren zoom meeting

Youth Of GOD Heilige Thomas Apostel Parochie – Nederlands Ben je 12 t/m 18 jaar …