Derde jongerenactiviteit – Hengelo

Afgelopen zondag hebben we onze derde jongerenactiviteit van het jaar gehouden. We zijn de dag begonnen met een activiteit waar sociaal maatschappelijke onderwerpen bij horen. De jongeren hebben openhartig gediscussieerd. Abouna Firas Ghazi luisterde naar de verschillende meningen en maakte zijn visie kenbaar. Daarna hebben we nog verschillende spellen met muziek georganiseerd. Daar hoorden natuurlijk allerlei cadeaus bij. Ook hebben we samen gegeten. De sfeer was losjes; hier en daar werd er gedanst en lekker gekletst. We hebben de nieuwe gezichten welkom geheten en het was fijn om kennis te maken met iedereen.

Jullie aanwezigheid heeft de dag tot een succes gemaakt! Bedankt daarvoor en we hopen jullie de volgende keer weer te zien. Ook willen we onze topper bedanken die voor het eten heeft gezorgd. 

Jongerencommissie – Hengelo 

31-7-2022

عن ادارة الموقع

شاهد أيضاً

 أحتفال طقسي بصوم الباعوثة

وَأَمَّا أَنْتَ فَمَتَى صُمْتَ فَادْهُنْ رَأْسَكَ وَاغْسِلْ وَجْهَكَ، لِكَيْ لاَ تَظْهَرَ لِلنَّاسِ صَائِمًا،بَلْ لأَبِيكَ الَّذِي …