Stichting Shlama organiseerde een feest op 19 nov

Op zaterdag 19 november heeft Stichting Shlama een feest georganiseerd voor alle leeftijden. De locatie van het feest was Zalencentrum “De Brug” in Reeuwijk.

De feestavond is gestart met een voorwoord van Abona Firas Ghazi. Vervolgens is de zanger Wassim Yousif met zijn band begonnen met hun populaire optreden van divers en traditioneel dansmuziek. Tegelijkertijd waren de gasten ook zeer enthousiast. Dit sloot goed aan bij het zorgvuldige programma dat door Stichting Shlama is voorbereid, voor jong en oud. Een van de activiteiten voor ouderen was een muzikale wedstrijd tussen een team bestaande uit mannen, en een team van vrouwen. Voor de kinderen was een speciale activiteit georganiseerd, eerst moesten ze verzamelen voor het podium.  Vervolgens werden ze verrast door Mickey en Minnie Mouse acts die op het feest verschenen. Samen met Mickey en Minnie Mouse hebben de kinderen op populaire kinderliedjes gedanst en spelletjes gespeeld.

Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid. Met dank aan God was dit een succesvol en gezellig feest.

عن ادارة الموقع

شاهد أيضاً

 أحتفال طقسي بصوم الباعوثة

وَأَمَّا أَنْتَ فَمَتَى صُمْتَ فَادْهُنْ رَأْسَكَ وَاغْسِلْ وَجْهَكَ، لِكَيْ لاَ تَظْهَرَ لِلنَّاسِ صَائِمًا،بَلْ لأَبِيكَ الَّذِي …